O nama Arhitektonski tehničar Građevinski tehničar Geodetski tehničar Slikarski dizajner Stručna škola Nastavne aktivnosti Vannastavne aktivnosti Aktuelnosti Pedagoški kutak Biblioteka Informacije Korisni Linkovi Kontakt Aktuelnosti-Video Tehničar prostornog dizajna Grafički dizajner e-mail me
Preuzimanje
Na ovoj stranici imate mogućnost da preuzmete uratke učenika JU MS Građevinsko geodetske škole. Pored prezentacije u kojoj su dati svi relevantni podaci o školi, smjerovima i aktivnostima na ovoj stranici možete preuzeti i Školski list NEIMAR.

Prezentacija
Prezentacija u .wmv formatu (32 Mb)
Download JUMSGGS.wmv
Prezentacija
Prezentacija u vidu reklamnog letka u .pdf formatu (369 Kb)
Download Liflet.pdf
NEIMAR 2008/09
Školski list NEIMAR u .pdf formatu
NEIMAR 2009/10
Školski list NEIMAR u .pdf formatu
NEIMAR 2013/14
Nadamo se da ćete i u ovome 20. broju našega časopisa pronaći zanimljive priloge i podsjetiti se na događaje koji su obilježili drugi dio školske godine. Ona je bila prilično dinamična i uspješna, pa se nadamo da će tako biti i ubuduće. Želimo vam da se tokom ljetnjeg raspusta opustite i odmorite, a zatim da se sa nama, novinarskom sekcijom, družite i dalje. Pozivamo sve učenike koji imaju sklonosti ka lijepoj riječi i druženju da nam se pridruže i da svojim prilozima i fotografijama obogate naš časopis.
Download Document0(1).pdf